Friday, November 5, 2010

Remove me from your fb list?

hahaha kali ke 2 ak diremove dr friend list fb semata2 ak sudah berpunya... kenapa begitu?
kata kita kawan?
ak x kesah pun kau nk remove ak dr list kau....
tp reason dia just sbb ak dah ada pakwe...
sengal la... plizzz... ak dah bgtau awal2 kan...
knp perlu nak berkecik hati...
sedangkan kau turut menipu ak...
hahaha x pela... cuma terkilan mendapat satu
pm td

si peremove: salam
nice to meet you
bye...

hahaha terkedu ak... tetibe je... kes mmg x nak berkawan ngan ak la ni
ak x kesah pun kalau kau x nak kawan ak
ak pun x ralat la...
ak ada ramai la kawan lain...
ak still ada twin

n yg peting ak x ilang mr nami ak
ak x kesah sbnrnya kau nak wat apa pun
hehehe tp sbb ak suka kawan ngan kau
x sangka lak kau nak jadi musuh ak:))

n pada yg cube2 nak memusuhi ak tu selamat dtg..
ak bukannya budak baik..
tp atleast ak cube berterus terang..
kalau x nak n x leh terima maaf laaa

3 comments:

azieazah said...

Wakakakaka... lawak sungguh isu ini.

bundlesmart said...

ade lg org cmtu ye ardz..hehe

ardz amy said...

kak azie...
itu la kenyataanye... dia remove fb ardz lepas 4 hari add.. padahal dah tau ardz dah berpunyeee

bun: sbb ada la ardz tulis aihh mcm2 kes la...

About Me

My photo
kesah ini kesah ak.. kesah sahabat2 yg ak syg... kesah keluarga ku yg tercinta... dan kesah si dia yg sentiasa ada di sisi... ak maseh perlukan petunjuk arah utk ak yg makin meningkat dewasa.. dan ak masih perlukan tunjuk ajar kalian utk ak tidak terlalu negetif lam hidup ini...

Followers

Yg SeLaLu Ku BaCa...


ShoutMix chat widget
Powered by Blogger.